Gjester, bursdag, valp og verping

Nå skal det sies at jeg ikke trodde helgen skulle by på noe særlig annet enn vasking og ryddig. Men når bestissen bestemte seg for å reise på overraskelses besøk til meg i helgen. Så ble helgen meget fin😍 med god mat, godt lag og jatzy… med en mann som ikke kler å tape. Så er det jo oppskriften på fine dager😉

Elstemann har hatt besøk av 3 kamerater. Som kjørte fra Sotra til Jondal på moped/lettmotorsykkel. Utrolig kjekt å ha besøk av disse greie ungdommene.. var neimen ikke like snille når vi var ungdommer, som det ungdommen er i dag! Så alt var ikke mye bedre før😂Dagens ungdom bryr seg om hverandre, i mye større grad enn hva vi gjorde.

Været i helgen har vært fantastisk! Og har hatt besøk av 9 damer som ville opp på Vassel å ha en kopp kaffe, samt noe å bite i. Så klart jeg måtte lage til noe, siden det var så koselig at de ville innom😉

Det har det vært sol, bursdagsfeiring kos. Fremdeles gjester inn og ut her😉 Sauene har kost seg i varmen i helgen. Og hønsene har lagt enormt med egg. Så nå har vi 3, 12 pakninger med egg klar til bruk😉

Ellers er det full nedtelling for små og store. Milo skal flytte inn til oss på Torsdag. Så her går alle bare å venter🐶 Blir utrolig kjekt å få en liten gårdshund på tunet igjen.

Og siden vi har altfor mye plommer så har guttungen prøvd å gjøre noe med det i dag😉

Og i mitt stille sinn så kjenner jeg at livet har begynt å etablere seg en hverdag. Og det er godt på alle måter!

Ha en fortsatt fin kveld alle👍🏻

 

Annonser

Skrevet av

Aud Berit Garnes

Født å oppvokst sotrastril. Som nå har fått en ny tilværelse sammen med mine 3 barn og fantastiske ektemann.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *