For en uke🙈

Noen uker er bedre enn andre! Og noen dager er bedre enn andre! Heldigvis for det!! For hadde en fått flere slike uker på rappen, så hadde jeg tatt med meg en god bok og stukket av til stølen! For knotten har kvernet og gått i 90 i en uke nå. På både godt og vondt!

Forige uke var ganske trassig. Når man ser mennesker man bryr seg om, være knust av fortvilelse så er det ikke enkelt å stå på utsiden. For det er så lite en kan gjøre annet enn å bare være! Denne flotte bygden vår har mistet sin lokale butikk og en dame fikk sin drøm smuldret opp. Og det er vondt å se andres menneskers smerte. Og ikke kan si noe annet enn at dette går bra uansett hva som skjer!

Men er det noe jeg mener så er det nettop det! To kloke damer har lært meg noe viktig i livet. Det ene er at dersom man våger å være åpen for forandring, så vil man en dag se at det var en mening med det som skjer! Og man får ikke mer enn hva man tåler i livet. Selv om noen desverre må tåle mer enn andre.

Men nå som et kapittel lukker seg for en, åpner det nok seg nye veier. Både for den som her står i det og vi som sitter igjen.

Uken ble heldigvis gjennomført med stå karakter. Etter en rimelig hektisk fredag. Så fikk jeg alikavel en god følelse med å kunne levere jentungen til bonus mammaen og bestissen. Og gutta boys godt settlet inn hjemme. Så bar det avsted til eldhuset for å gjøre forberedelsene til en gullbryllups feriring.

Og med en fantastisk kokk, gode hjelpere og et nydelig vær så ble dagen flott for meg og gjestene. Og ingenting er kjekkere enn fornøyde gjester❤️

Har også forsøkt å jobbe litt med plommesanking. Men det er så altformye plommer🙈 Men har nå fått laget 2 likør og hermetisert endel plommer. Så får jeg vel prøve å lage det meste som kan lages av plommer😉 

Ellers er jeg så heldig å få bli kjendt med mange av de eldre i bygd og omeng. Og med i bagasjen får jeg de flotteste kjærlighets historier og de utroligste livshistorier. Og vi har utrolig mye å lære av denne generasjonen. Hvis man bare tar seg tid til å lytte. Så taknemmelig for alt jeg har fått lære. Og når man kan være med å gjøre noen sin dag bedre. Så kjenner man at dette er det livet handler om. Å være tilstede for familie og mennesker. Om mulig litt voldsomt filosofisk på morgenkvisten! Men utrolig hvor  mye mer takknemmelig man blir. Når man setter bremsepedal på livet❤️

Ha en fin dag alle😉

 

Annonser

Skrevet av

Aud Berit Garnes

Født å oppvokst sotrastril. Som nå har fått en ny tilværelse sammen med mine 3 barn og fantastiske ektemann.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *