Sommeren er på hell

Sommeren er på hell. Og det er litt trist men også godt på mange måter.

Har fått oppleve mange flotte mennesker, vittige karakterer men også mennesker man er lettet over når de drar videre. Man får i pose å sekk med personligheter inn dørene. Men det er også en av tingene som gjør det spennende å drive.

De menneskene som kommer stille inn dørene, forventer lite og krever lite oppmerksomhet. Det har som oftest vært de menneskene som har vært mest spennende å bli kjendt med. Som har hatt det mest utroligste livet og de mest utrolige historiene. Og som man lærer mest av. Alle har sine særegenheter, og hjelpes meg hvor mye en lærer av å drive med menneskerelasjoner.

Det eneste jeg ikke kommer til å savne når sesongen er over er all vaskingen. spesiellt på det mest intense med innsjekk og utsjekk. Men det er merkelig med det. Vaskingen er kun stress før en er ferdig med alt for dagen. Så snart det er klart, så kommer roen tilbake😉

Selv om sommeren er på hell. Så har vi nok av mennesker som besøker oss i mnd fremover. Og endel kjekke aktiviteter på høst og vinterhalvåret også.  Så helt rolig blir det vel aldri på Vassel😉

Akkurat nå er det en herlig liten gutt på 7-8 år. Som er enormt opptatt av maskiner. Dyr og alt som rører seg på jorden. Han snakker om tekniske ting, hestekrefter og om hvordan utstyret fungerer på flytende engelsk. Foreldrene er minst like sjokkert. For engelsken har han kun lært på YouTube. Og det er ikke måte på hva han kan. Denne herlige nederlandske gutten kommer alltid løpende for å fortelle alt han har sett og opplevd hver dag. Rart man synes det er kjekt å drive Vassel då?😉

Håper kafeen og bakeriet vi skal lage, blir godt tatt mot fra bygd og gjester. Det er spennende og en liten drøm jeg har bært på i endel år. Trangen etter å jobbe for å med mennesker sitter dypt i meg. Kunne ikke tenke meg noe annet. Og mulig det er en miljøskade som er blitt innarbeidet, etter å ha fått vært så heldig å jobbet i en familiebedrift halve livet😉 Men kjekt er det hvertfall.

Nå har dagen kommet godt i gang for min del. Og to hytter og sanitær anlegget er alt klart for nytt innrykk.

Hønsene har vært oppe en stund. De har tydeligvis vært på fjelltur på morgenkvisten… Da de kom løpende fra kulturstien når de såg meg komme ut i dag😂

Mens grisene derimot er for mye likt oss mennesker. Så de er ikke tilsnakkende til før kl 09:00. Og ikke før de har spist. Då vil de sove, ha fred. Og bjeffer til en hvis en er for munter. Om en er så syndig å gå for tidlig bort til de😂

 

Annonser

Skrevet av

Aud Berit Garnes

Født å oppvokst sotrastril. Som nå har fått en ny tilværelse sammen med mine 3 barn og fantastiske ektemann.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *