Endelig kom sommeren!

Ja omsider kom den… solen og varmen som vi har ventet på! Turistene spør stadig om dette er normal sommer i Norge… normal og normal. Vet ikke hva jeg skal si… Normalt for andre året på rad hvertfall… Eller kansje den lange flotte sommerdrømmen som ligger i minnebanken å lurer bare er en Normanns lunefulle håp. Sist vi hadde sommer som varte og rakk var vel i 2008?? Den sommeren når man hadde sol så lenge at man nesten ble lei. Og sjøen var så varm at selv denne frysepinnen bare kunne gå rett ut i sjøen, og legge seg på svøm. Uten ståpels, grimaser og hyl😂 Så ja, det er vel bare å innrømme.. Dette er normalt for vår sommer. Ikke kan vi skylde på vulkan utbrudd på Island eller global oppvarming.. For varmere er det ikke blitt. Det er ikke uten grunn at Normenn hvalfarter utendlands når sommeren kommer. Skal man garanteres sommer, så må man vekk. Men når sommerdagene først treffer, så er det ikke en strand på rivieraen som slår dette. For sol og sommer i Norge. Det er ingenting som er mer nydelig. Så det gjelder å nyte den. Husarbeidet kan vente… for er det en ting man vet sikkert. Så er det at dette varer bare en liten stund.
Gjestene hos meg i dag har en ting for øyet og det er Trolltunga! Sikkert som de 100.000 andre som har fulgt med på vær utsiktene. Så jeg er glad jeg slipper å kare meg rundt i fjellheimen i dag. Sammen med halve verden. Kø for å parkere, kø for å gå og kø for å ta bilde.
Flere og flere er enig med meg, etter at de har forsøkt å gå på Samlen. At det er ufattelig lite som slår denne turen. Hvertfall når det kommer til utsikt. Og man får oppleve naturen uten at en vasser i folk. Kall meg rar, men fjelltur med like mye mennesker som på julehandel lille julaften på Sartor Storsenter. Er ikke det jeg kaller rekreasjon😂
Samlen skal bestiges i år også. De to minste er skjønt enig i at dette må de to andre oppleve i år.

Men då er det bare å hive seg rundt på dagens gjøremål. Her er 2 griser som må få solkrem på kroppen. Før solen tar de..
Hanen har alt gidd beskjed om at dagen har startet for lenge siden. Men i dag ble hans tydelige beskjed, ignorert en stund til fordel for en stille stund på terassen. For å bare nyte litt at ja! I dag er det sommer☀️❤️

Annonser

Skrevet av

Aud Berit Garnes

Født å oppvokst sotrastril. Som nå har fått en ny tilværelse sammen med mine 3 barn og fantastiske ektemann.

One thought on “Endelig kom sommeren!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *