Starten på en ny uke

Ja då er en ny uke i gang. Og når man venter rundt 300 gjester denne uken. Så vet man at det blir litt å mulle på med denne uken også.

I dag skal Mons bli hentet av sine nye eiere. Vill kattungen som mannen i huset forbarmet seg over. En liten gutt med krutt men enn så kosete, skal få et annet liv. Og det blir ikke et liv på landet. Så der er en familie på 4 som gleder seg. Og jeg har to barn som helst vil putte han i en sekk å stikke av med han🙈😉

Dagen startet nå som vanlig med litt overraskende momenter.. så når jeg skulle kjøre niesen min på jobb for det regnet sånn.. satt oss i bilen og bilen var 100% død…
jeg åpnet garasjeporten og som jeg misstenkte.. der stod bil batteriet mitt… Da er det godt man har en 16 år gammel gutt som har funnet ut at bilbatteriet til mor er bare å skru ut. For det er så kjekt å bruke når en skrur på båt.. bare synd han alltid glemmer å sette det inn igjen🙈

Men hva ville vel livet vært uten litt kaos laget av sine arvtakere.😂 Jeg vet hvertfall at når jeg blir gammel og vent… grå er jeg alt🙈 Så skal jeg bruke dagene mine på å pønske ut hyss… Hevnen vil en dag bli søt😉

Ellers ligger det Ann til en fin dag for alle to beinte og 4 beinte på Vassel. Men desverre enda en regnfull sommerdag.

Annonser

Skrevet av

Aud Berit Garnes

Født å oppvokst sotrastril. Som nå har fått en ny tilværelse sammen med mine 3 barn og fantastiske ektemann.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *